SME
Streda, 13. november, 2019 | Meniny má Stanislav
Rubrika

Čerství

 

Koľko ovocia a zeleniny potrebuje detský organizmus?

Treba ovocie a zeleninu každý deň?

Máte bolesti hlavy či depresie? Vinníkom môže byť intolerancia

Život s intoleranciou možno zvládnuť bez bolestí.

Do čoho obliekate svoje deti? Nekvalitnými materiálmi im možno škodíte

Biobavlna má oproti tej bežnej veľa výhod.

Farma v Krtíši je stredoeurópskym unikátom. Majiteľ neberie plat a končia s GMO

Sliepky im znesú až 110 miliónov vajec ročne.

Pravda o šalátových uhorkách. O koľko kratšie vydržia bez plastovej fólie?

Boli sme sa pozrieť, ako sa pestujú uhorky.

Infografika: Viete, kedy sú ovocie a zelenina najčerstvejšie?

Najviac vitamínov a minerálov majú čerstvé a dozreté ovocie a zelenina.

Aké cestoviny sú dobré pre deti a aké pre športovcov? Rozdielne

Skutočne domáce cestoviny stále existujú.

Menučko, alebo domáca strava? Týždeň sme varili doma a na toto sme prišli

Je domáce varenie naozaj lacnejšie?

Takto vyzerá miesto, odkiaľ k nám putuje 100% slovenské hovädzie mäso

Dá sa veriť kvalite mäsa?

Reportáž: Ako sa pestuje a zbiera slovenská hliva ustricová?

V prepravkách priamo na pulty do Kauflandu.

Reportáž: Ako sa vyrába slovenské akostné víno

Najchutnejšie víno vyrobí sama príroda.

Reportáž: Zistili sme, ako sa vyrába najčistejší slnečnicový olej

100% bez chémie, 100% slovenský.

Tu sa rozhoduje o čerstvosti vašich potravín. Reportáž zo skladov Kauflandu

Sú potraviny z Kauflandu naozaj čerstvé?

Robila som domáci džem z ovocia z Kauflandu. Ako to dopadlo?

Bez konzervačných látok a s kokosovým cukrom.

Anketa: Čo je pre Slovákov dôležité pri nákupoch? Kvalita a čerstvosť

Nahliadli sme do košíkov nakupujúcich.

Jozef Bíreš: Čerstvé potraviny sú pre človeka najhodnotnejšie

Pri potravinách musí byť prioritou ich kvalita. Rozhovor so šéfom veterinárnej a potravinovej správy.

Reportáž: Ako sa robia balené bagety? Zisťovali sme vo fabrike

Najobľúbenejšiu slovenskú bagetu, debrecínsku, vyrábajú na strednom Slovensku.

Máte radi zázvorový čaj? Táto slovenská firma s ním prišla ako prvá vo východnej Európe

Aj káva a čaj zo Slovenska môžu byť tej najvyššej kvality.

Čas zabíjačkových špecialít je opäť tu!

S klesajúcou teplotou sa každý rok približuje aj čas tradičných slovenských zabíjačiek.

Už vás nebaví vyhadzovať zhnité ovocie a zeleninu do koša?

Máme pre vás 20 skvelých tipov , ako ich udržať dlhšie čerstvé.