Čerství

 

Inzercia

Robila som domáci džem z ovocia z Kauflandu. Ako to dopadlo?

Bez konzervačných látok a s kokosovým cukrom.10. aug 2018, o 15:26

Inzercia

Anketa: Čo je pre Slovákov dôležité pri nákupoch? Kvalita a čerstvosť

Nahliadli sme do košíkov nakupujúcich.18. jún 2018, o 0:00

Inzercia

Jozef Bíreš: Čerstvé potraviny sú pre človeka najhodnotnejšie

Pri potravinách musí byť prioritou ich kvalita. Rozhovor so šéfom veterinárnej a potravinovej správy.15. máj 2018, o 0:00

Inzercia

Reportáž: Ako sa robia balené bagety? Zisťovali sme vo fabrike

Najobľúbenejšiu slovenskú bagetu, debrecínsku, vyrábajú na strednom Slovensku.24. apr 2018, o 0:00

Inzercia

Máte radi zázvorový čaj? Táto slovenská firma s ním prišla ako prvá vo východnej Európe

Aj káva a čaj zo Slovenska môžu byť tej najvyššej kvality.6. mar 2018, o 0:00

Inzercia

Čas zabíjačkových špecialít je opäť tu!

S klesajúcou teplotou sa každý rok približuje aj čas tradičných slovenských zabíjačiek.5. feb 2018, o 10:24

Inzercia

Už vás nebaví vyhadzovať zhnité ovocie a zeleninu do koša?

Máme pre vás 20 skvelých tipov , ako ich udržať dlhšie čerstvé.5. feb 2018, o 10:07

Inzercia

Čo sa deje s ovocím a zeleninou, kým sa dostanú na pulty

Ako sa žije pestovateľom, ktorí dodávajú pre Kaufland20. dec 2017, o 0:00

Inzercia

Reportáž: Jaternice a klobásy pred jedením netreba šúpať

Pozreli sme sa, ako sa vyrábajú zabíjačkové špeciality.7. dec 2017, o 0:00

test obrázku

4. dec 2017, o 16:32

Inzercia

Vyrábajú v malom, no aj tak sa presadili. Pivo Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.22. nov 2017, o 0:00

Inzercia

Malý výrobca nevie pokryť celé Slovensko

No môže sa stať úspešným v rámci svojho regiónu.13. nov 2017, o 15:52

Inzercia

Kaufland rozbehol spoluprácu s ďalšími lokálnymi dodávateľmi

Spoločnosť Kaufland aj naďalej oceňuje poctivú prácu regionálnych výrobcov.13. nov 2017, o 15:02

Inzercia

Pravda o privátnych značkách. Firmy ich vyrábajú podľa zadania

Privátne značky ponúkajú nižšiu cenu za rovnakú kvalitu. Odkiaľ sa vzali a ako sa vyrábajú?17. okt 2017, o 0:00

Kamión v Nealko Oravan
Inzercia

Máte radi kvalitu, no zároveň priaznivú cenu?

Dôverujte sile privátnych značiek a vyvarujte sa zbytočným mýtom.8. aug 2017, o 16:41

Inzercia

Slováci siahajú po bio a vegetariánskych potravinách čoraz viac

Byť vegetariánom, dokonca vegánom je v posledných rokoch čoraz populárnejšie.8. aug 2017, o 16:38

Zelenina
Inzercia

Prísne kontroly a veľa tepla. Takto sa vyrába mlieko

Záujem o mlieko dlho upadal, no znova rastie. Navštívili sme mliekareň, ktorá denne spotrebuje 280-tisíc litrov mlieka.7. aug 2017, o 0:00

Tami
Inzercia

Kravské, kozie, ovčie alebo iné?

Zistite, ktoré mlieko je pre vás najvhodnejšie.6. jún 2017, o 15:23

Inzercia

Nie je mlieko ako mlieko. Viete, ako sa od seba líšia?

Vedeli ste, že Slováci ročne vypijú okolo 160 litrov mlieka na osobu?1. jún 2017, o 15:55

Inzercia

Pečivo je najlepšie čerstvé. Ako ho uskladniť a využiť aj ďalšie dni?

Vyhadzovaniu pečiva sa dá vyhnúť.25. apr 2017, o 17:23