Rubrika

Čerství

Ich jogurty vydržia dva týždne, mlieko tri dni. Prečo je to znak kvality?

Mliečne baktérie sú najdôležitejší spolupracovníci.

Vychýrené slovenské perníky objavil aj Masaryk. Pečie ich štvrtá generácia

Záujem o ne je po celý rok.

Mrazenie zeleniny je súboj s časom. Ako rýchlo sa musí spracovať?

Ničenie vitamínov mrazom je mýtus.

Nekvalitné mäso v paštéte je mýtus. Ako si vybrať kvalitnú?

Ikonické nátierky nahradila kvalita v skle.

Kozie mlieko je nedocenený klenot

Je bez éčok, preto je zdravé a kratšie vydrží.

Výnimočné šunky zo Záhoria. Takmer každá má viac ako 90 percent mäsa

Jeden deň na výrobu nestačí.

Receptúru na chlieb ladili pol roka. Upiekli výnimočnosť

Vyrába sa presne 27 hodín.

Kráľovná slovenských tresiek. Overená receptúra je stále populárna

Je rovnaká, a predsa iná. Lepšia.

Vyvinuli slaný med. Cukrík z neho má trvanlivosť štyri roky

V ponuke majú aj verziu s čili. Nezvládne ju hocikto.

Zázrak na Orave. Kravy riadia cez smartfón, ich výrobky má aj Kaufland

Krachujúce družstvo zachránila modernizácia.

Bahno v kaproch je mýtus. Na čo si dať pozor pri kúpe rýb?

Aj cesta z obchodu je dôležitá.

Pre dcéru vymyslel jogurt. Predá ho viac ako všetkých ovocných dokopy

Jogurt sa dá kúpiť na celom Slovensku.

Hasič vyrába knedle. Denne ich uvarí tisíc a má vypredané

Čím sú jeho knedle iné?

Kam príde, tam vypredá. Nitran vymýšľal vlastný cider dva roky

Najväčší hit je medový cider. Dá sa kúpiť aj v desiatich Kauflandoch.

Výnimočné slovenské oplátky ocenil aj svet. Receptúru pozná len jeden človek

Hocikde ich nekúpite.

Vlašský šalát dnes chutí inak ako kedysi. Čím to je?

Zloženie sa priebežne mení.

Ako spoznáte dobré mäso na steak? V obchode je to jednoduché

Základom je nečakaná vlastnosť mäsa.

Namiesto svadby kúpil baličku. Keksíky pre ľudí s intoleranciami idú na dračku

Kekse sú bezlepkové, bezlaktózové, bezsójové, bezvaječné a nízkocukrové.

Je to najlepšie mlieko na Slovensku? Stádo šľachtili päť rokov

Ich kravské mlieko je ľahšie stráviteľné aj pre ľudí s alergiou.